Kapcsolat

Balatonfűzfő Bercsényi utca 45.

Tel: 30/511-6582
E-mail: kata@varromuhely.hu

Telefonos bejelentkezés mellett, a megadott időpontban vagyok elérhető:

Hétfő, Szerda, Péntek

9:00 - 12:30 ; 16:30 - 18:30

Kedd, Csütörtök 

16:30 - 18:30

gondolatébresztő az iskolakezdéshez

2013.08.25.

Még egy hét és kezdődik a suli! Gyerkőcnek megvan még a tornazsák tavalyról? Elszakadt? Sebaj, vegyen egy másikat.. Ja, hogy az is csak abból a csúszós, foszlós műszálas anyagból van? Ha nem számít, vegye meg,egyből kettőt. Úgy kitart a tanév végéig.
Ha nem tetszik a dolog, olvasson tovább...

Gyakorló anyukaként tapasztalatból tudom, hogy a tornazsákok gyakran elkeverednek, felcserélődnek. Hoztak már haza kinyúlt fehér pólót az elvitt új helyett, ugyan olyan tornazsákban. Persze sosem került elő az elcserélt darab, vehettem egy másikat. Az akciós, csilli-villi tornazsákok csábítóak az üzlet polcain, de nem sokat bírnak ki. A gyártónak nem a tartósság volt a célja, hanem az értékesítés. Ezt két dologgal tudják elérni:

-olcsó, silány minőségű alapanyag

-olcsó, szakképzetlen munkaerő, a textiliparban nem ritkán gyerekek

Remek tornazsák készíthető például a kinőtt, vagy tönkrement régi farmeréből, vagy más ruhadarabból is. Egyedi, tartós, könnyen felismerhető, elfér benne a tornacipő és a ruházat is. Egy hímzett mintával, monogrammal is fel lehet dobni.

Tisztasági csomagba kis kéztörlő, szintén monogrammal ellátva, ruhazsák, méretre varrt óvodai ágynemű.....    Tényleg mindenre gondolt? Minden megvan az iskola vagy bölcsi, óvi kezdéshez?

vissza