Kapcsolat

Balatonfűzfő Bercsényi utca 45.

Tel: 30/511-6582
E-mail: kata@varromuhely.hu

Telefonos bejelentkezés mellett, a megadott időpontban vagyok elérhető:

Hétfő, Szerda, Péntek

9:00 - 12:30 ; 16:30 - 18:30

Kedd, Csütörtök 

16:30 - 18:30

ünnepek után

2013.01.02.

A karácsonyi ünnepek elteltével is gondoljon rám, ha egyedi ajándékkal szeretne valakit meglepni. Közeledik Bálint napja, ne várjon az utolsó pillanatig..

Karácsony és újév elteltével, a krónikus bejgli mérgezés tüneteinek kiheverése után szükség lehet a ruházat kiigazítására. Rossz ezt olvasni, de most ennek van itt a szezonja. Az ajándékba kapott ruházat cseréjéről hosszasan nyilatkoztak a híradóban, de tegye mindenki a kezét a szívére és gondolja végig. Visszaadja szeretteinek, hogy ugyan már cserélje ki, mert rossz a méret? Esetleg elkéri az ajándék számláját, hogy saját maga vihesse vissza?  Alkudozik a kereskedővel, aki csak hibás terméket köteles kicserélni? Mindenképp kellemetlen, és ha az útiköltséget is hozzáadjuk, már nem is annyira gazdaságos.  Hozza el ha elég egy kis igazítás, és kímélje meg magát sok kellemetlenségtől.

Közeledik a Bálint (Valentin) napi őrület. Ha szerelmét, szeretetét, egyedi ajándékkal szeretné meglepni, és nem éri be a tömegtermelés által kínált giccses ajándékkal, akkor találjon ki valami egyedit! 

Idén plüssfigura helyett ajándékozzon inkább egy egyedi felirattal és hímzett mintával ellátott fürdőlepedőt. Esetleg egyedi mintás, szív vagy bármilyen alakú díszpárnát. 

vissza